'Wij denken aan de toekomst'

Menu

Verwijzers

ALGEMEEN

Voor BChetruggesteuntje staat de klant ten alle tijde centraal. Ook al hebben mensen in het verleden al contacten met bewindvoerders gehad, al eerder een sanering afgerond met een schone lei, wij weten, uit ervaring, dat iedereen wederom in een gat kan vallen met hetzelfde resultaat als in het verleden.

U, als professioneel werker, krijgt in uw vakgebied waarschijnlijk regelmatig te maken met mensen die financiële problemen hebben. Ook maakt u het waarschijnlijk vaker mee dat mensen tijdelijk of permanent niet in staat zijn om voor zichzelf op te komen.  Bewindvoering en/of mentorschap is dan vaak voor deze klanten een oplossing.  Door onze jarenlange ervaring, als werkers in de zorg en welzijn sector,  kunnen wij met deze kennis en ervaring  uw klanten van goed advies dienen en voor hun belangen op komen.

Wat kunnen wij voor u betekenen

BChetruggesteuntje denkt niet alleen aan het nu. We denken ook aan  de toekomst. 
Voor klanten betekent dit dat wij, na de stabilisatie periode, ook starten met een competentie verhogende werkwijze. Wij gaan ervan uit dat klanten zo zelfstandig mogelijk moeten blijven en/of worden en willen daarom hierbij op financieel terrein een steentje bijdragen. Het aanleren van vaardigheden om met geld om te gaan is een belangrijke taak die wij ons eigen hebben gemaakt. Het aanleren aan klanten hoe te leven zonder bijvoorbeeld, schulden te maken is voor veel klanten al een toekomstdroom. Dat dit niet altijd mogelijk zal zijn is ons bekend.

Desondanks geloven wij in een zo groot mogelijke autonomie voor onze klanten en doen wij er alles aan om dit doel voor de klant bereikbaar te houden. Maar een klant heeft niet voor niets bij ons aangeklopt of is door u doorverwezen. En wij doen geen loze beloftes. De mogelijkheden worden per klant en in overleg met de klant, en /of de familie c.q. gemachtigde, en u als begeleider doorgesproken en uitgewerkt. Wij vinden het dan ook van groot belang regelmatig met u in contact te blijven en plaats te nemen in het netwerk dat u al om de klant heeft gebouwd of aan het bouwen bent.

Ons werkgebied ligt in de regio’s Eindhoven en ’s-Hertogenbosch, de provincie Limburg en Oost Gelderland. Voor ons geldt dat wij altijd op korte termijn een afspraak kunnen maken en geen wachtlijsten hanteren.

Aanmelden of meer weten……

Neem contact met ons op via ons antwoord formulier of bel. Zie voor deze gegevens onze contact pagina.

 'Stap voor stap ondersteunen en begeleiden wij u'

 

 

 

     wij leiden mensen op


Lid van:
 nbpb

logo klein
BChetruggesteuntje V.O.F.
Postbus 5081
5800 GB Venray

M 06-19642324
T 0478-585908
info@bchetruggesteuntje.nl