Verwijzers

Voor BChetruggesteuntje staat de klant ten alle tijde centraal. Ook al hebben mensen in het verleden contacten met bewindvoerders gehad, al eerder een sanering afgerond met of zonder een schone lei, wij weten dat iedereen wederom in een gat kan vallen met hetzelfde resultaat als in het verleden tot gevolg.

U, als professioneel werker, krijgt in uw vakgebied waarschijnlijk regelmatig te maken met mensen die financiële problemen hebben. Ook maakt u het waarschijnlijk vaker mee dat mensen tijdelijk of permanent niet in staat zijn om voor zichzelf op te komen. Bewindvoering, mentorschap of curatele, is dan voor deze klanten een oplossing. Door onze jarenlange ervaring, als werkers in de zorg- en welzijnssector, kunnen wij met deze kennis en ervaring uw klanten van goed advies dienen en voor hun belangen op komen.

-Voor nu en in de toekomst-
Wat kunnen wij voor u betekenen
BChetruggesteuntje denkt niet alleen aan het nu. We denken ook aan de toekomst. Wij geloven in een zo groot mogelijke autonomie voor onze klanten en doen er alles aan om dit doel voor de klant bereikbaar te maken en te behouden. Maar een klant heeft niet voor niets bij ons aangeklopt of is door u doorverwezen. De mogelijkheden worden per klant en in overleg met de klant, en /of de familie c.q. gemachtigde, en u als hulpverlener doorgesproken en uitgewerkt. Wij vinden het dan ook van groot belang regelmatig met u in contact te blijven en plaats te nemen in het netwerk dat al om de klant is opgebouwd. Ons werkgebied ligt in de regio’s Oost Brabant, Limburg en Oost Gelderland.

Neem gerust contact met ons op

Dat kan via ons contactformulier of bel ons gerust tijdens onze openingstijden. Maandag tot en met donderdag van 9:30u tot 16:00u en op vrijdag van 9:30u tot 12:00u
Schuiven naar boven